Lori Sewa Shah Alam | Klang & Sekitarnya

Hari nie,saya nak buat kerja amal dengan menulis review percuma,berkenaan perkhidmatan Lori Sewa Shah Alam,Klang & Sekitarnya. ūüôā

Saya mengenali Acik Akasah,iaitu pemilik bisnes ini secara peribadi sejak 10 tahun yang lalu.

Memandangkan perkhidmatannya yang ditawarkan sangat memuaskan hati.

Saya terpanggil untuk menwar-warkan perkhidmatan lori sewa Shah Alam beliau kepada pengunjung website KeretaBaru.com ini.

Acik Akasah berasal dari Kuala Pilah,Negeri Sembilan & telah menetap di area Kampung Jawa,Klang sejak 20 tahun yang lalu.

Menjadikan khidmat lori sewa sebagai punca utama pendapatanya.

Sehingga kini,dia telah membantu ramai orang,keluarga & syarikat menyelesaikan masalah berkaitan transport & logistik.

Menurut Acik Akasah,kebanyakkan pelanggan beliau membuat keputusan menyewa lori atas sebab-sebab yang berikut :

  • Pindah Rumah Baru
  • Pindah Pejabat Yang Lebih Selesa
  • Hantar Barang Kilang Ke Customer
  • Transit Barang Dari Pelabuhan
  • Angkat Kelengkapan Katering,Kanopi & Set Pelamin Kahwin
  • Hantar Pokok Landskap,Anak Benih & Baja

Pada pendapat saya harga yang ditawarkan sememangya,agak murah & munasabah,setanding dengan kualiti kerja.

Sekiranya,korang memerlukan extra manpower untuk angkat @ punggah barang pun boleh bagitau awal-awal kat dia.Dia akan cuba dapatkan.

No wonder,perkhidmatan lori sewa beliau sering menjadi pilihan ramai.

Jika korang duduk di kawasan berikut & memerlukan perkhidmatan lori sewa.Jangan malu-malu kucing pulak,untuk CALL Acik Akasah.

Berikut ialah details nama kawasan perkhidmatan lori sewa yang saya maksudkan :

  • Lori Sewa Shah Alam
  • Lori Sewa Klang
  • Lori Sewa¬†Puncak Alam
  • Lori Sewa¬†Rawang
  • Lori Sewa¬†Subang Jaya
  • Lori Sewa Petaling Jaya
  • Lori Sewa¬†Puchong
  • Lori Sewa¬†Putrajaya
  • Lori Sewa¬†Bangi
  • Lori Sewa¬†Kajang
  • Lori Sewa¬†Semenyih
  • Lori Sewa Cheras
  • Lori Sewa Ampang
  • Lori Sewa Gombak
  • Lori Sewa Damansara
  • Lori Sewa Sepang
  • Lori Sewa Nilai
  • Lori Sewa Seremban

Pesanan Penaja 

Acik Akasah nie old skoll ckit,sebab still pakai henfon NOKIA lama yang tak boleh layan wasap.

Apa-apa hal,terus CALL jer terus.Lebih mudah nak deal.Harap maklum la yea..huhu

Saya dah letak no phone,Acik Akasah siap-siap kat bawah.Apa-apa hal boleh roger dia terus yea.

  • 016 238 0630 (Acik Akasah)
  • 016 238 0630 (Acik Akasah)
  • 016 238 0630 (Acik Akasah)

Nota Penting :

Jangan call saya pulak sebab saya tahu jual kereta baru & recond jer.Suruh bawak lori sewa,comfirm memang kelaut..haha

 

 

This entry was posted in Lori Sewa Murah and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *