Promosi Honda Seremban-Senawang & Nilai

Berita Baik!..Kami dah siap-sedia membantu korang yang serius berminatĀ  dengan mana-mana model kereta baru yang ditawarkan dalam Promosi Honda Seremban,Senawang & Nilai.

Antara kawasan yang kami boleh cover untuk urusan jual-beli kereta baru Honda termasuklah :

  • Seremban 2
  • Sendayan
  • Seremban Jaya
  • Taman Tuanku Jaafar
  • Senawang
  • Nilai
  • Kota Seriemas + Enstek
  • Mantin
  • Port Dickson
  • Paroi
  • Ampangan
  • Kuala Pilah
  • Bahau
  • Tampin

Salam perkenalan semua

Nama panggilan saya Abang KL @ Khairul Latiff dari Team KeretaBaru.com merangkap perunding jualan kereta baru,terpakai & recond disalah sebuah dealer yang TERBESAR di Malaysia.

Zaman dah jauh berubah

Membeli barang keperluan secara ONLINE telah menjadi normal baru pada masa sekarang.Dari sekecil-kecil ikan bilis bermata biru hingga rumah banglo seluas padang bola boleh dibeli melalui hujung jari sahaja.

Sebab itu,bukanlah menjadi satu perkara yang aneh apabila melihat statistik jualan kenderaan peribadi team kami.Hampir 8/10 pelanggan kereta baru datang media online seperti website,facebook,instagram dll.

Melalui survey yang kami sendiri buat.Majoriti pembeli kereta lebih berminat deal beli kereta secara online atas faktor-faktor berikut :

  • Sibuk bekerja tak sempat pergi showroom untuk belek-belek kereta.
  • Dah biasa nampak kereta kat jalan raya.Just nak beli jer.
  • Malu nak pi showroom sebab tiada kawan nak teman.
  • Yakin deal online sebab tengok banyak testimoni
  • Pakej hadiah yang ditawarkan dalam website lebih mengancam berbanding di showroom.
  • Jimat masa,minyak & tenaga.Just wasap @ email docs yang perlu untuk urusan loan sahaja.
  • Lebih selamat sebab jika loan lulus,customer still kena pi bank untuk sign aggrement.
  • Juga terima urusan trade-in kereta lama

Deal kereta ONLINE untuk Promosi Honda Seremban,Senawang & Nilai semudah ABC yea tuan-puan..huhu

Yeaalahh…untuk langkah pertama korang hanya perlu sediakan dokumen yang diperlukan untuk urusan loan sahaja.Tak perlu guna mesin fax @ poslaju.

Cukup sekadar wasap @ email dokumen yang terang lagi jelas sahaja.

  • Salinan IC & Lesen
  • Salinan Slipgaji 3 bulan terkini
  • Salinan Penyata @ Bank Statement (Staff swasta sahaja)

Mohon jasa baik untuk menghubungi saya (call @ wasap) untuk pertanyaan lebih lanjut.Saya akan cuba membantu memberi penerangan terbaik.

  • Abang KL – 013 344 5703
  • Abang KL – 013 344 5703
  • Abang KL – 013 344 5703

FB Rasmi Kami –> Promosi Honda Seremban,Senawang & Nilai

This entry was posted in Honda Seremban and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *