Honda Malaysia Promotion | May 2020

Honda Malaysia Promotion May 2020 tetap ON macam biasa walaupun kita semua terpaksa berkurung di rumah berikutan arahan pihak kerajaan melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) gara-gara wabak Covid-19 sejak 18 Mac 2020.

Showroom & Pusat Servis Honda untuk 1 Malaysia pun masih ditutup setakat hari nie.

Dari maklumat yang Abang KL terima.Honda Malaysia akan membuat SOP khas,bagi mana-mana customer yang ingin datang ke premis Honda kelak (selepas pendemik Covid-19 ini reda sedikit)

honda-malaysia-promotion-may-2020-1

Banyak urusan jual-beli kereta dari customer Abang KL terpaksa ditangguhkan.

Mujur diaorang sangat memahami situasi yang berlaku & sangat sporting untuk bertolak-ansur.InsyaAllah,lepas wabak Covid-19 beransur-ansur reda Abang KL akan settlekan semua & pastikan korang semua dapat pegang stering kereta baru.

Dikesempatan hebahan Promosi Honda Malaysia 2020 ini.Abang KL nak ambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Pekerja kepada korang semua.Duduklah diam-diam kat rumah sebab time PKP nie,majoriti dari kita terhalang dari keluar bekerja.

honda-malaysia-promotion-may-2020-pekerja

Untunglah kat korang yang still dapat gaji penuh walaupun tak bekerja.

Lebih best lagi,sekarang dapat monotorium selama 6 bulan atau dengan kata lain,pihak bank bersetuju bagi penangguhan pembayaran bulanan kereta,rumah dll kecuali kad kredit.

Details Honda Malaysia Promotion May 2020

honda-malaysia-promotion-may-2020

honda-malaysia-promotion-may-2020-2

Berdasarkan grafik di atas.Promosi Honda Malaysia May 2020 ini sah untuk pendaftaran kenderaan dari 1 May hingga 30 May 2020 sahaja.Jumlah Diskaun @ Rebate adalah berbeza bergantung kepada model kereta.

Usah BERTANGGUH
Saya Akan RESPOND CEPAT!!                                                                                                        Tolong ROGER Abam Sekarang…

Call @ Wasap  –> 013 344 5703 (Abang KL)
Call @ Wasap  –> 013 344 5703 (Abang KL)
Call @ Wasap  –> 013 344 5703 (Abang KL)

Honda Malaysia Menghargai Frontliner Covid-19

Jasa frontliner terutamanya para doktor,nurse,polis,askar,cleaner dll  memang sangat besar ketika negara kita sedang bergelut dengan pendemik Covid-19 ini.

Promosi Honda Malaysia Covid 19

Mana mungkin kita boleh memenangi peperangan dengan musuh yang sukar dilihat dengan mata kasar ini tanpa barisan frontliner yang cekal,tabah & sabar.

Justeru itu,pihak Honda Malaysia + SOCAR telah mengambil sedikit inisiatif menyediakan 50 unit kereta Honda untuk para frontliner yang menghadapi masalah logistik sepanjang PKP ini.

Promosi Honda Malaysia Covid 19

Allah S.W.T jualah yang layak membalas segala jasa baik semua pihak berperang dengan Covid-19.

Akhir kata,Just Stay At Home.Kita Mesti Menang!

 

 

This entry was posted in Honda Malaysia Promotion 2020, Promosi Honda Malaysia and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *