Honda Johor Promotion 2020

Info Terkini Promosi Honda Johor 2020

Jom roger Team Honda Johor sekarang,jika korang SERIUS ada plan untuk mendapatkan  mana-mana model kereta Honda baru yang telah dinobatkan sebagai jenama kereta import yang Paling Diminati Ramai sejak mula diperkenalkan dalam pasaran Malaysia.

Sila Klik mana-mana link model kereta Honda di bawah untuk details Promosi Honda Terkini :

Untuk pengetahuan pengunjung Honda Johor semua.

Team KeretaBaru.com berpengalaman lebih 10 tahun dalam urusan jual-beli kereta baru Honda Johor di seluruh negeri Johor Darul Takzim & rakyat Malaysia yang bekerja di Republic of Singapore :

  • Johor Bahru – Skudai – Larkin
  • Pasir Gudang – Masai – Ulu Tiram
  • Kota Tinggi – Penggerang
  • Mersing
  • Kluang
  • Batu Pahat – Ayer Hitam – Pt Raja
  • Segamat – Muadzam Shah,Pahang
  • Muar – Pagoh -Tangkak
  • Pontian – Pekan Nenas – Simpang Renggam

Siapa saya?

Nama panggilan saya Abang KL @ Khairul Latiff merangkap founder @ admin portal KeretaBaru.com + perunding jualan kereta baru,terpakai & recond disalah sebuah dealer yang TERBESAR di Malaysia.

Dulu Lain..Sekarang Lagilah Lain

Suatu ketika dulu (kira-kira 10 tahun lepas).

Telah menjadi suatu kewajiban kepada bakal pembeli kereta untuk datang ke mana-mana showroom @ service centre Honda jika berhajat nak beli kereta.

Mereka biasanya akan datang untuk mendapatkan maklumat lanjut berkenaan specs model kereta,Honda price list,latest Honda promotion sebelum test-drive (memandu uji) kereta Honda.

Zaman dah jauh berubah.

Kebanyakkan customer saya kini lebih selesa berhubung sekaligus mendapatkan info yang diperlukan secara ONLINE.

Borak panjang-panjang kat wasap.Masa delivery @ serah kereta baru berpeluang jumpa face to face.

Perkara ini terbukti melalui statistik jualan kereta dari team kami.Almost, 8/10 customer kereta Honda baru menghubungi pihak kami melalui laman web,facebook,instagram dll.

Kebanyakkan pembeli kereta Honda Johor lebih suka + selesa deal beli kereta dalam talian kerana :

  • Busy bekerja cari rezeki,sampai tak berkesempatan singgah showroom Honda untuk belek-belek kereta.
  • Dah biasa nampak kereta kat jalan raya.Just nak beli jer.
  • Malu nak pi showroom sebab tiada kawan nak teman.
  • Yakin deal online sebab tengok banyak testimoni
  • Pakej hadiah yang ditawarkan dalam website Honda Malaysia lebih menarik berbanding yang ditawarkan oleh salesman di showroom.
  • Tak perlu buang masa,minyak & tenaga bagai.Korang hanya perlu wasap @ email docs yang perlukan jer.
  • Juga terima urusan trade-in kereta lama.

Opssss..lupa nak bagitau.

Saya nak bagi jaminan.Cara deal kereta ONLINE untuk Promosi Honda Johor memang MUDAH + CEPAT + SELAMAT.

First step,

Korang hanya perlu sediakan dokumen yang diperlukan untuk urusan loan bank sahaja.Cukup hanya wasap @ email dokumen yang CLEAN + CLEAR.

  • Salinan IC & Lesen
  • Salinan Slipgaji 3 bulan terkini
  • Salinan Penyata @ Bank Statement (Staff swasta sahaja)

Sila roger saya (call @ wasap) untuk pertanyaan lebih lanjut + penerangan yang lebih details.

  • Abang KL – 013 344 5703
  • Abang KL – 013 344 5703
  • Abang KL – 013 344 5703

Facebook Rasmi Honda Johor Promotion

This entry was posted in Honda Johor and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *