TM Unifi Packages & Promotion 2020 | Internet Laju Meroket

Hari nie tetiba aku rasa nak off-topic berkenaan promosi kereta sebab nak share ckit pasal pakej internet laju yang aku baru jer langgan baru-baru nie iaitu TM Unifi Packages & Promotion 2020.

pakej tm unifi packages & promotionSebenarnya aku memang dah lama pasang niat nak amik TM Unifi Packages & Promotion nie sebab lately line broadband kat rumah aku selalu putus-putus & tak stabil.

Last week,masa kat JPJ aku sempat la scroll FB untuk skodeng status kengkawan sambil tunggu nombor giliran dipanggil.

Tetiba terpancul satu iklan pasal Promosi Pakej TM Unifi kat screen smartphone.Aku pun terus picit link wasap tue & bagi beberapa info yang diaorang perlukan untuk pendaftaran.

Cepat Gilerr Dia Datang Pasang!

Tak sampai 48 Jam.Ada seorang installer TM Unifi call aku untuk set appoitment untuk datang pasang.Memang betul-betul puas hati laaa 🙂

pakej tm unifi packages & promotionNway,kalu ada sesiapa memang berhajat nak pasang Unifi kat rumah @ premis perniagaan boleh dapatkan details lanjut kat website di bawah nie.

 

 

 

This entry was posted in Unifi Packages & Promotion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *