Neo Plus Coway RM65 | Water Purifier

Korang tengah survey nak dapatkan info lanjut tentang penapis air Neo Plus Coway RM65 Review?

Yealah..

Sekarang zaman dah berubah.Tak macam dulu-dulu

Sudah semacam menjadi kebiasaan kita melihat setiap rumah memilki sekurang-kurangnya satu penapis air yang terletak di ruang dapur @ pantry ofis.

Kualiti air sekarang bukan boleh diharap sangat.

Kekadang nampak jer jernih.Sekali bila dah jerang & nak minum terus rasa payau + berbau klorin..huhu

Terus tak der mood nak minum air.

Tak kan,hari-hari nak pi kedai beli air mineral.Tak praktikal langsung

Taraaaaaa..

Tanpa melengahkan masa lagi.

Dengan segala hormat nyer,saya dengan besar hati memperkenalkan,

Penapis Air Neo Plus Coway

“…sejak guna penapis air nie,saya rasa best jer bila buat kerja kat dapur..tak payah susah-susah jerang air..kalu nak minum air sejuk,terus picit jer…”

Itu adalah salah-satu dari ratusan testimoni dari pengguna penapis air Neo Plus Coway yang berpuas hati.

Owhhhh ya..

Sebelum kita pergi lebih jauh.

Apa kata saya share @ berkongsi beberapa point penting yang korang mesti tahu tentang kelebihan Coway Neo Plus nie,

  • Jenis Tapisan : Osmosis Berbalik
  • Kapasiti :  Panas 1 Liter l Sejuk 2.3 Liter |  Suhu bilik 2.5 Liter 
  • Ada 3 Suhu : Panas | Sejuk | Ambien (suhu bilik)
  • Ada Child Lock Button
  • Penggunaan Tenaga Elektrik : Heater 300 – 380 watt
  • Berat Bersih : 18.0kg
  • Saiz Dimensi : 206mm x 505mm x 500mm

Nah saya belanja lagi satu testimoni,

“…akak suka dengan design water filter nie,sebab nampak comel + ultra-slim jer..dapur nampak auto cantik tau..huhu…”

Harga Neo Plus Coway Water Purifier

Korang sebenarnya ada 2 pilihan.

Samaada nak beli mesin air mampu-milik nie dengan ansuran bulanan (sewa-beli) atau belian tunai (cash)

Harga Ansuran Bulanan (Sewa-Beli)

  • Harga Biasa RM109/bulan (kontrak 5 tahun)
  • Harga Promosi Terkini –> Coway Neo RM65/bulan
  • Tempoh TERHAD Yea
  • Siapa Cepat Dia Dapat,Siapa Lambat Dia Rugi!

Harga Beliah Tunai (Cash)

fdf

dfd

Korang serius berminat nak pasang water filter?

  • FREE Yuran Pendaftaran (Jimat RM200)
  • FREE Penghantaran Satu Malaysia
  • FREE Pemasangan Satu Malaysia
  • FREE Servis Mesin Air Setiap 2 Bulan
  • FREE Kos Tukar Filter Setiap 6 Bulan
  • FREE Spareparts (alatganti tulen Coway)
  • FREE Warranti Penuh 100%

Hubungi Team Coway Water Purifier Sekarang..

  • Coway Hotline —> 013 344 5703
  • Coway Hotline —> 013 344 5703
  • Coway Hotline —> 013 344 5703

Nak Lagi Senang? 

This entry was posted in coway malaysia and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.