Lori Sewa Selangor | Pindah Rumah | Harga Murah

Lori Sewa Selangor

Hari nie,saya nak buat kerja amal dengan menulis review percuma,berkenaan perkhidmatan Lori Sewa Selangor @ Lori Pindah Rumah Selangor

  • 016 238 0630 (Acik Akasah)
  • 016 238 0630 (Acik Akasah)
  • 016 238 0630 (Acik Akasah)

lori sewa shah alamSaya mengenali Acik Akasah,iaitu pemilik bisnes ini secara peribadi sejak 10 tahun yang lalu.

Memandangkan perkhidmatannya yang ditawarkan sangat memuaskan hati.

lori sewa shah alamSaya terpanggil untuk menwar-warkan perkhidmatan lori sewa Selangor beliau kepada pengunjung website KeretaBaru.com ini.

Acik Akasah berasal dari Kuala Pilah,Negeri Sembilan & telah menetap di area Kampung Jawa,Klang sejak 20 tahun yang lalu.

Menjadikan khidmat lori sewa sebagai punca utama pendapatanya.

Sehingga kini,dia telah membantu ramai orang,keluarga & syarikat menyelesaikan masalah berkaitan transport & logistik.

Menurut Acik Akasah,kebanyakkan pelanggan beliau membuat keputusan menyewa lori atas sebab-sebab yang berikut :

  • Pindah Rumah Baru
  • Pindah Pejabat Yang Lebih Selesa
  • Hantar Barang Kilang Ke Customer
  • Transit Barang Dari Pelabuhan
  • Angkat Kelengkapan Katering,Kanopi & Set Pelamin Kahwin
  • Hantar Pokok Landskap,Anak Benih & Baja

Pada pendapat saya harga yang ditawarkan sememangya,agak murah & munasabah,setanding dengan kualiti kerja.

Sekiranya,korang memerlukan extra manpower untuk angkat @ punggah barang pun boleh bagitau awal-awal kat dia.Dia akan cuba dapatkan.

No wonder,perkhidmatan lori sewa beliau sering menjadi pilihan ramai.

Jika korang duduk di kawasan berikut & memerlukan perkhidmatan lori sewa.

Jangan malu-malu kucing pulak,untuk roger @call Acik Akasah.

Berikut ialah details nama kawasan perkhidmatan lori sewa yang Cik Kasah boleh cover :

  • Lori Pindah Rumah Shah Alam
  • Lori Sewa Murah Klang 
  • Lori Sewa Meru Klang
  • Lori Sewa Rawang
  • Lori Sewa Subang Jaya
  • Lori Sewa Petaling Jaya
  • Lori Sewa Puchong
  • Lori Sewa Putrajaya
  • Lori Sewa Bangi
  • Lori Sewa Kajang
  • Lori Sewa Semenyih
  • Lori Sewa Cheras
  • Lori Sewa Ampang
  • Lori Sewa Gombak
  • Lori Sewa Damansara
  • Lori Sewa Sepang
  • Lori Sewa Nilai
  • Lori Sewa Seremban

Pesanan Penaja 

Acik Akasah nie old skoll ckit,sebab still pakai henfon NOKIA lama yang tak boleh layan wasap.

Apa-apa hal,terus Call jer terus.

Lebih mudah nak deal.Harap maklum la yea..huhu

lori sewa shah alamSaya dah letak no phone,Acik Akasah siap-siap kat bawah.Apa-apa hal boleh roger dia terus yea.

  • 016 238 0630 (Acik Akasah)
  • 016 238 0630 (Acik Akasah)
  • 016 238 0630 (Acik Akasah)

Nota Penting :

Jangan call saya pulak sebab saya tahu jual kereta baru & recond jer.

Kalau suruh bawak lori,comfirm memang ke laut..haha

This entry was posted in Lori Sewa and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.