Honda Shah Alam | Promosi Tanpa Deposit | Boleh Full Loan

Honda Shah Alam | Sales & Promotion

Jom dapatkan mana-mana model kereta Honda baru yang ditawarkan dalam bersama Team Honda Shah Alam Showroom.

honda shah alamSila klik mana-mana model kereta Honda di bawah untuk details Promosi Honda Terkini :

honda shah alamTak Kenal Maka Tak Cinta

Nama saya Abang KL @ Khairul Latiff dari disalah sebuah dealer kereta yang TERBESAR di Malaysia & mempunyai pengalaman dalam bidang jualan lebih 10 tahun.

honda shah alam

honda shah alamOnline Jer Senang

Ramai orang lebih senang & tidak lagi kekok untuk berurusan secara ONLINE.

Sebab itu,bukanlah menjadi satu perkara yang aneh apabila melihat statistik jualan kenderaan peribadi team kami.Hampir 8/10 pelanggan kereta baru datang media online seperti web,fb,ig,twitter dll.

Melalui pemerhatian pihak kami.Ramai customer suka deal kereta secara online kerana :

  • Sangat ibuk bekerja.Masa terhad untuk pergi showroom.
  • Dah biasa nampak kereta kat jalan raya.
  • Lebih YAKIN deal online sebab banyak testimoni
  • Free Gift yang ditawarkan dalam website lebih best.
  • Hanya perlu wasap @ email docs yang perlu untuk urusan loan sahaja.
  • Free delivery door to door.
  • Terima Trade-in kereta lama

Nak deal kereta ONLINE untuk Honda Shah Alam,Kajang & Selangor sesangat senang & mudah yea korangg.

Tak Perlu Buang Masa + Petrol + Tenaga Datang Showroom @ Service Centre Honda

Iyoolaahh..

Korang hanya perlu sediakan dokumen yang diperlukan untuk urusan loan sahaja.Cuma sekadar wasap @ email dokumen yang sahaja.

  • Copy IC & Lesen
  • Copy Latest 3 Month Payslip
  • Copy Latest 3 Month Bank Statement

honda brv kereta full loanSila contact nombor phone di bawah (call @ wasap) untuk maklumat lanjut..

  • Abang KL @ Khairul Latiff013 344 5703
  • Abang KL @ Khairul Latiff 013 344 5703
  • Abang KL @ Khairul Latiff 013 344 5703

Nak Lagi Senang??

Nota Tambahan :

Team kami menawarkan perkhidmatan  jual-beli kereta baru Honda secara ONLINE di seluruh daerah negeri Selangor & KL (Kuala Lumpur) :

  • Semenyih /Kajang / Bandar Baru Bangi
  • Bandar Seri Putra / Bukit Mahkota
  • Putrajaya / Cyberjaya
  • Banting / Bandar Saujana Putra / Putra Height
  • Puchong / Subang Jaya / Damansara
  • Shah Alam / Klang / Meru
  • Puncak Alam
  • Rawang / Gombak / Ampang / Cheras
  • KLCC / Kg Baru / Keramat / Setiawangsa

: Promosi Honda Shah Alam,Kajang & Selangor

This entry was posted in Honda Shah Alam and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *