Honda Johor Bahru

Honda Johor Bahru Showroom (Sales & Promotion)

Team Honda Johor Bahru Ada Berita Baik!

Kami sedia membantu korang yang betul-betul SERIUS berminat untuk memiliki mana-mana model kereta baru yang disenaraikan di bawah,

Klik Sini –> Gambar Testimoni Pelanggan Yang Pernah Deal Dengan Team Kami (Seluruh Malaysia)

honda seremban

Salam perkenalan semua

Nama panggilan saya Abang KL @ Khairul Latiff dari Team KeretaBaru.com merangkap perunding jualan kereta baru,terpakai & recond disalah sebuah dealer yang TERBESAR di Malaysia.

Zaman dah jauh berubah

Membeli barang keperluan secara ONLINE telah menjadi normal baru pada masa sekarang.

Dari sekecil-kecil ikan bilis bermata biru hingga rumah banglo seluas padang bola boleh dibeli melalui hujung jari sahaja.

Sebab itu,bukanlah menjadi satu perkara yang aneh apabila melihat statistik jualan kenderaan peribadi team kami.

Hampir 8/10 pelanggan kereta baru datang media online seperti website,facebook,instagram dll.

Melalui survey yang kami sendiri buat.Majoriti pembeli kereta lebih berminat deal beli kereta secara online atas faktor-faktor berikut :

  • Sibuk bekerja tak sempat pergi showroom untuk belek-belek kereta.
  • Dah biasa nampak kereta kat jalan raya.Just nak beli jer.
  • Malu nak pi showroom sebab tiada kawan nak teman.
  • Yakin deal online sebab tengok banyak testimoni
  • Pakej hadiah yang ditawarkan dalam website lebih mengancam berbanding di showroom.
  • Jimat masa,minyak & tenaga.Just wasap @ email docs yang perlu untuk urusan loan sahaja.
  • Lebih selamat sebab jika loan lulus,customer still kena pi bank untuk sign aggrement.
  • Juga terima urusan trade-in kereta lama

Honda Johor Bahru

Deal kereta ONLINE untuk Promosi Honda Johor Bahru Dealer semudah ABC yea tuan-puan..huhu

promosi honda kuantanYeaalahh…untuk langkah pertama korang hanya perlu sediakan dokumen yang diperlukan untuk urusan loan sahaja.

Tak perlu guna mesin fax @ poslaju.

Honda Johor Bahru c

Honda Johor Bahru

Cukup sekadar wasap @ email dokumen yang terang lagi jelas sahaja.

  • Salinan IC & Lesen
  • Salinan Slipgaji 3 bulan terkini
  • Salinan Penyata @ Bank Statement (Staff swasta sahaja)

Honda Johor Bahru v

Mohon jasa baik untuk menghubungi saya (call @ wasap) untuk pertanyaan lebih lanjut berkenaan harga(pricelist) & promosi honda terkini.

Saya akan cuba membantu memberi penerangan terbaik.

  • Abang KL @ Khairul Latiff – 013 344 5703
  • Abang KL @ Khairul Latiff 013 344 5703
  • Abang KL @ Khairul Latiff013 344 5703

Nak Lagi Senang??

Klik Sini –> Gambar Testimoni Pelanggan Yang Pernah Deal Dengan Team Kami (Seluruh Malaysia)

Honda Johor Bahru

Honda Johor Bahru

This entry was posted in Honda Johor, honda johor bahru and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *