Coway Kluang

Coway Kluang

Nama panggilan saya Abang KL @ Khairul Latiff dari Team Jualan Sah Coway Kluang.

Saya sedia membantu korang yang sedang survey mendapatkan info berkaitan mana-mana produk Coway Malaysia.

  • Deal secara ONLINE jerr
  • Guna Wasap pun OK
  • Tak perlu jumpa face-to-face
  • Urusan permohonan sangat mudah
  • Saya akan bantu dari A to Z
  • Pemasangan segera @ sepantas kilat

Best ker Best?

OK..sebelum pergi lebih jauh

Izinkan saya berkongsi cerita @ membawang sikit..huhu

Abang KL selalu dapat wasap dari customer yang berminat nak tahu berkenaan

Especially, pasal 3 killer produk dari Coway Malaysia HQ nie..

  • Penapis Air Coway (rasa sedap + ringan)
  • Penapis Udara Coway (hembusan segar embun pagi)
  • Tilam Coway (puas tidur dibuai mimpi)

Coway Water Filter (Penapis Air)

Zaman sekarang nie,semacam telah menjadi satu kewajiban.

Setiap rumah,sekurang-kurang nyer mesti ada penapis air.

penapis

Al-maklumlah,kualiti air yang dibekalkan terus ke paip rumah kita bukan boleh di harap sangat.

Iyealah..

Kekadang nampak jer macam jernih.

Sekali bila basuh baju,habis jadi kuning berkarat.

Itu belum lagi yang berbau klorin

Nak minum pun fikir berkali-kali.

Tak kan hari-hari nak beli + berangkut air mineral dari kedai Speedmart.

Makan modal + buang masa weiii..huhu

 air coway

Berikut ialah rangkaian Penapis Air @ Coway Water Filter

  • Cinnamon
  • Lucy Plus
  • Neo Plus
  • Glaze
  • Kecil
  • Villaem II
  • Ombak
  • Harry
  • Inception
  • Core

best coway

Berminat Nak Pasang Penapis Air?

Hubungi Team Coway Kluang Sekarang..

  • Coway Hotline —> 013 344 5703
  • Coway Hotline —> 013 344 5703
  • Coway Hotline —> 013 344 5703

Nak Lagi Senang? 

coway water

Coway Air Purifier (Penapis Udara)

Dulu…

Tak berapa ramai orang sedar tentang peri penting mendapatkan udara yang bersih.

Tapi sejak kita semua diuji dengan kehadiran Virus Covid-19.

Kesedaran dikalangan masyarakat mula meningkat.

penapis udara coway

Sebagaimana yang kita semua sedia maklum.Antara faktor penyebaran Virus Covid-19 ini ialah melalui mikroorganima di dalam udara.

udara coway

Risiko jangkitan bertambah tinggi jika mikroorganisma ini berada di tempat tertutup & berpindah dari satu individu ke individu lain.

Semua Penapis Udara Coway dilengkapi HEPA (high efficiency particulate air) sekaligus mampu menapis zarah bersaiz sekecil 0.1 hingga 0.3 micron & meminimumkan risiko jangkitan.

hepa

Dengan kata lain,

Penapis Udara Coway (berteknologi HEPA) ini,juga boleh memerangkap zarah-zarah bahaya seperti kuman,debunga,debu hama,bulu binatang & asap rokok.

teknologi coway

Senarai Penapis Udara @ Coway Air Purifier

  • Lombok III
  • Breeze
  • Storm
  • Tuba

Berminat Nak Pasang Penapis Udara?

Hubungi Team Coway Kluang Sekarang..

  • Coway Hotline —> 013 344 5703
  • Coway Hotline —> 013 344 5703
  • Coway Hotline —> 013 344 5703

Nak Lagi Senang? 

Coway Mattress (Katil & Tilam)

Nie produk terbaru @ anak bongsu Coway Malaysia.

Kitaorang betul-betul tak sangka.

Sejak mula di perkenalkan dalam pasaran Malaysia.

Tilam Coway @ Prime Series telah mencatatkan rekod jualan yang sangat memberansangkan.

tilam coway

Tilam ini ialah mempunyai 4 ciri utama iaitu menikmati keselesaan tidur yang premium, sokongan postur tubuh yang ideal, bebas ketegangan dan kebersihan yang optimum.

katil coway

coway mattress

Produk ini terdapat dalam 3 pilihan saiz,

  • Super Single
  • Queen
  • King

Berminat Nak Memilliki Tilam Coway Premium?

Hubungi Team Coway Kluang Sekarang..

  • Coway Hotline —> 013 344 5703
  • Coway Hotline —> 013 344 5703
  • Coway Hotline —> 013 344 5703

Nak Lagi Senang? 

coway best

This entry was posted in coway malaysia and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.